PETEK DİNÇÖZ FAN CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PETEK DİNÇÖZ FAN CLUB

En Kaliteli, En Farklı Petek Dinçöz Fan Club

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

YAŞITI UYMADI!... AYŞE ÖZYILMAZEL İLE MURAT DALKILIÇ YOLLARINI NEDEN AYIRDI?...

YazarMesaj
Peteyin hayrani
P.D.F.C Üyesi
P.D.F.C Üyesi
Peteyin hayrani

YAŞITI UYMADI!... AYŞE ÖZYILMAZEL İLE MURAT DALKILIÇ YOLLARINI NEDEN AYIRDI?... Empty
MesajKonu: YAŞITI UYMADI!... AYŞE ÖZYILMAZEL İLE MURAT DALKILIÇ YOLLARINI NEDEN AYIRDI?...   YAŞITI UYMADI!... AYŞE ÖZYILMAZEL İLE MURAT DALKILIÇ YOLLARINI NEDEN AYIRDI?... EmptySalı Şub. 09, 2010 6:23 pm

Ayşe Özyılmazel ile popçu Murat Dalkılıç 1 aydır aşk yaşıyordu.

Ve Özyılmazel, ilk defa yaşıtı olan biriyle birlikte olmanın heyecananını yaşadığını söylüyordu. Ancak yürümedi ve ikili yollarını ayırdı!...

Murat Dalkılıç “Bir ilişki yaşadık ama beceremedik. İlişkiye vakit ayıramadık. Ayşe’nin albüm tanıtımı, gazetedeki yoğunluğu, benim konser trafiğim yüzünden birbirimizi tanıyamadık. Kırılıp üzüleceğimize ayrılmaya karar verdik” dedi.

Ayşe Özyılmazel ise şu açıklamayı yaptı: Ufak bir kavga etmiştik. Murat’ın ayrıldığımızı hemen söylemesi mi gerekiyordu? Ufak çocuk olduğu için hep arkasını ben toparlıyorum. Eğer kafam atarsa ben de her şeyi açıklarım.

UCANKUS

YAŞITI UYMADI!... AYŞE ÖZYILMAZEL İLE MURAT DALKILIÇ YOLLARINI NEDEN AYIRDI?...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» MADONNA YOLUNU AYIRDI!